header-photo

Przetwory niskosłodzone

Ekologiczny dżem truskawkowy niskosłodzony

Masa netto 260 g

Skład: Składniki: truskawki ekologiczne(80%), ekologiczny cukier trzcinowy, pektyna -substancja zagęszczająca ( naturalny składnik owoców), kwas L-askorbinowy (witamina C). Sporządzono z 80 g owoców na 100 g produktu. Łączna zawartość cukrów 36 g na 100 g produktu.

 


Ekologiczny dżem z czarnej Porzeczki niskosłodzony

Masa netto 260 g

Skład: czarne porzeczki ekologiczne(80%), ekologiczny cukier trzcinowy, pektyna -substancja zagęszczająca ( naturalny składnik owoców). Sporządzono z 80 g owoców na 100 g produktu. Łączna zawartość cukrów 36 g na 100 g produktu.

 


Ekologiczny dżem wiśniowy niskosłodzony

Masa netto 260 g

Skład: wiśnie ekologiczne(80%), ekologiczny cukier trzcinowy, pektyna -substancja zagęszczająca ( naturalny składnik owoców). Pomimo największych starań produkt może zawierać fragmenty pestek. Sporządzono z 80 g owoców na 100 g produktu. Łączna zawartość cukrów 36 g na 100 g produktu.

 


Ekologiczna konfitura agrestowa niskosłodzona

Masa netto 270 g

Skład: agrest ekologiczny (80%), ekologiczny cukier trzcinowy, pektyna -substancja zagęszczająca ( naturalny składnik owoców), kwas L-askorbinowy (witamina C). Sporządzono z 80 g owoców na 100 g produktu. Łączna zawartość cukru 45 g na 100 g produktu.

 



Ekologiczna konfitura malinowa niskosłodzona

Masa netto 270 g

Skład: maliny ekologiczne (80%), ekologiczny cukier trzcinowy, pektyna -substancja zagęszczająca ( naturalny składnik owoców), kwas L-askorbinowy (witamina C). Sporządzono z 80 g owoców na 100 g produktu. Łączna zawartość cukru 45 g na 100 g produktu.

 


Ekologiczna konfitura aroniowa niskosłodzona

Masa netto 270 g

Skład: aronia ekologiczna (80%), ekologiczny cukier trzcinowy, pektyna -substancja zagęszczająca ( naturalny składnik owoców). Sporządzono z 80 g owoców na 100 g produktu. Łączna zawartość cukru 40 g na 100 g produktu.

 

 


Ekologiczna konfitura morelowa niskosłodzona

Masa netto 270 g

Skład: morele ekologiczne (80%), ekologiczny cukier trzcinowy, pektyna -substancja zagęszczająca ( naturalny składnik owoców), kwas L-askorbinowy (witamina C). Pomimo największych starań produkt może zawierać fragmenty pestek. Sporządzono z 80 g owoców na 100 g produktu. Łączna zawartość cukru 45 g na 100 g produktu.

 


Ekologiczna konfitura wiśniowa niskosłodzona

Masa netto 270 g

Skład: wiśnie ekologiczne (80%), ekologiczny cukier trzcinowy, pektyna -substancja zagęszczająca ( naturalny składnik owoców). Pomimo największych starań produkt może zawierać fragmenty pestek. Sporządzono z 80 g owoców na 100 g produktu. Łączna zawartość cukru 40 g na 100 g produktu.

 


Ekologiczna konfitura truskawkowa niskosłodzona

Masa netto 270 g

Skład: truskawki ekologiczne (80%), ekologiczny cukier trzcinowy, pektyna -substancja zagęszczająca ( naturalny składnik owoców), kwas L-askorbinowy (witamina C). Sporządzono z 80 g owoców na 100 g produktu. Łączna zawartość cukru 40 g na 100 g produktu.

 


Ekologiczna konfitura truskawkowo-rabarbarowa niskosłodzona

Masa netto 270 g

Skład: truskawki ekologiczne (56%), rabarbar ekologiczny (24%), ekologiczny cukier trzcinowy, pektyna -substancja zagęszczająca ( naturalny składnik owoców), kwas L-askorbinowy (witamina C). Sporządzono z 80 g owoców na 100 g produktu. Łączna zawartość cukru 40 g na 100 g produktu.


Ekologiczna konfitura z czarnej porzeczki niskosłodzona

Masa netto 270 g

Skład: czarne porzeczki ekologiczne (80%), ekologiczny cukier trzcinowy, pektyna -substancja zagęszczająca ( naturalny składnik owoców). Sporządzono z 80 g owoców na 100 g produktu. Łączna zawartość cukru 45 g na 100 g produktu.

 


Ekologiczna konfitura z czerwonej porzeczki niskosłodzona

Masa netto 270 g

Skład: czerwone porzeczki ekologiczne (80%), ekologiczny cukier trzcinowy, pektyna -substancja zagęszczająca ( naturalny składnik owoców), kwas L-askorbinowy (witamina C). Sporządzono z 80 g owoców na 100 g produktu. Łączna zawartość cukru 40 g na 100 g produktu.


Ekologiczne powidła śliwkowe

Masa netto 290 g

Skład: śliwki ekologiczne, ekologiczny cukier trzcinowy. Pomimo największych starań produkt może zawierać fragmenty pestek. Sporządzono z 200 g owoców na 100 g produktu. Łączna zawartość cukrów 54 g na 100 g produktu.